Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn van Oomen Logistics schiet u graag te hulp bij uw verhuizing van, naar of binnen Alphen aan den Rijn. Wilt u uw gehele inboedel veilig en door professionele verhuizers van uw oude naar uw nieuwe woning verhuizen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn van Oomen Logistics aan het goede adres. Maar ook als u alleen een paar grote meubelen wilt vervoeren, of een verhuislift nodig heeft om bijvoorbeeld dat bed gelijk in de slaapkamer te tillen, kunt u hiervoor bij ons terecht.

Wagenpark

Het wagenpark van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn bestaat enkel uit milieuvriendelijke Mercedes-Benz wagens, die voldoen aan de strengste Euro 5 en Euro 6 milieu-eisen. Al onze wagens zijn uitgerust met alle nodige beschermmaterialen en hulpmiddelen.

Geheel verzekerd verhuizen met verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Ons verhuisbedrijf is standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000,- bij elke verhuizing. Mocht dit de waarde van uw inboedel niet volledig dekken, geef dit dan aan; dan kunnen we speciaal voor u een aanvullende verzekering afsluiten.

Demonteren en monteren van uw meubelen

Heeft u grote meubelen die gedemonteerd moeten worden voor de verhuizing? Ons montage-team helpt u hier graag bij. Ook het weer in elkaar zetten van de meubelstukken in uw nieuwe woning kunnen wij voor u doen.

Inpakken verhuisboxen

Besteedt u uw tijd liever aan iets anders dan dozen inpakken? Dit is nog een dienst die wij u uit handen kunnen nemen. Bij aankomst in uw nieuwe huis kunnen we ook aan de hand van uw aanwijzingen de spullen netjes uitpakken.

Verhuislift

Oomen Logistics’ verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn is de trotse eigenaar van een Big Easy Pro verhuislift. Met deze lift kunnen wij uw zware meubelstukken – tot wel 300 kilo – veilig naar een hoge etage tillen. Afhankelijk van het gebouw kan de lift de achtste of negende verdieping bereiken.

Voor meer informatie over onze verhuislift kijkt u op verhuislift.pro.

Opslag van verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Indien u tijdelijk kleiner gaat wonen, verbouwen of om een andere reden uw spullen wilt opslaan, kunt u dit gemakkelijk en tegen een goede prijs bij Oomen Logistics doen. Wij hebben een schone, droge en beveiligde opslagruimte naast ons kantoor in Katwijk, waar u uw spullen voor korte of lange tijd kunt opslaan.

Klinkt goed toch?

Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Geef goed al uw wensen aan, dan gaan wij u een prachtige verhuizing bezorgen! Neem contact met ons op

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn: Oomen Logistics

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn: Oomen Logistics