Erkend Verhuisbedrijf Haarlem

Erkend Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuizen naar Haarlem?

Oomen Logistics is een Erkende Verhuizer actief in de regio Haarlem. Doordat wij werken met een team van zeer ervaren en gediplomeerde verhuizers, kunt u uw verhuizing zonder zorgen door ons uit laten voeren. U kunt zowel voor particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen als internationale verhuizingen bij ons terecht. Heeft u speciale items of kostbare kunstwerken? Ook daarvoor heeft Oomen Logistics de juiste middelen en oplossingen.

Erkende Verhuizer in Haarlem

Oomen Logistics is gecertificeerd door de Organisatie van Erkende Verhuizers. Dat houdt in dat wij aan een flink aantal kwaliteitseisen voldoen. Zo werken wij met gediplomeerde verhuizers, zijn wij aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie, en is de inboedel standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000!

Geruime ervaring in Haarlem

Oomen Logistics is zeer actief in Haarlem en omstreken. Zo hebben wij in onder andere de volgende wijken al vele verhuizingen mogen uitvoeren:

  • Oude Stad
  • Spoorbaan Leiden
  • Haarlem-Oost
  • Haarlemmerhoutkwartier
  • Westoever Noorder Buiten Spaarne
  • Ter Kleef en Te Zaanen
  • Oud Schouten & Spaarndam
  • Duinwijk
  • Schalkwijk

Extra diensten bij uw verhuizing in Haarlem

Demontage en montage
Het kan voorkomen dat bepaalde meubels (meestal zijn dat kasten en bedden) gedemonteerd moeten worden bij uw verhuizing. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt dit ook uitbesteden aan onze verhuizers. Zij hebben zeer ruime ervaring met vrijwel ieder type meubel.

In- en uitpakservice
Geen tijd om in te pakken? Of laat u het in- en uitpakken van uw inboedel liever aan een professional over? Ons inpak-team staat voor u klaar! Voor veel items beschikken wij over speciale verpakkingsmaterialen. Zo maken wij onder meer gebruik van schilderijdozen, schilderijboxen, boekendozen, garderobeboxen en matrashoezen.

Opslag
Indien nodig kunnen wij (een deel van) uw inboedel tijdelijk voor u opslaan in onze droge, verwarmde en beveiligde opslagruimte. Doordat wij werken met het nieuwste en meest efficiënte materieel, hebben wij de mogelijkheid uw inboedel direct bij u voor de deur in opslagcontainers kunnen inladen. Overladen van uw inboedel is bij ons dus niet nodig. Deze werkwijze bespaart veel tijd en verlaagt de kans op eventuele schades. Deze efficiënte wijze van opslag heeft ook invloed op de door ons gehanteerde opslagtarieven.

Gratis offerte
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Omdat elke verhuizing maatwerk is, gaat één van onze gespecialiseerde adviseurs graag met u om tafel om alle mogelijkheden en wensen door te nemen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 071-8892006.